Ferieslutt

En lang og innholdsrik måned er snart slutt og jeg skal krype mot Steinkjer igjen i morgen tidlig. Ikke helt klar for innsats enda, men det kommer vel når jeg er på plass der. Mye som må ordnes i løpet av den første uka, ettersom jeg uka etter skal på seminar i Oslo og etterpå til WoW-reunion i Ungarn! Tar meg fri selv om jeg ikke har det, så jeg er litt bekymra for om det går opp med alt jeg burde gjort.

Vel vel. Mer ferie blir det altså, men er fornøyd med det jeg har fått hittil også. Første år man ikke trenger å stresse med å finne sommerjobb, ikke dumt det i grunnen, å kunne ta ferie når man har ferie. Sommer i passende mengder her i Trøndelag, bading seinest i dag, late dager i kalde Vadsø, fest og dansing på Melhus, oppdagelsesferd på Jøa, historiske opplevelser på Stiklestad, besøk av kusine, og et hus med nytt utvendig panel som roper på maling nå. Joda.

3 kommentarer

Cruella

07.aug.2006 kl.16:58

Speaking of witch; ka med boka mi? e den her i byen eller tok du den med nedover. om du gjorde det e det ikke nkka problem, bare fr den tilbake en gang ^^

yfrid

17.aug.2006 kl.20:17

Oi oi boka di!!! Hjelp. Den e i Vads. Skal f mine gode hjelpere til levere den en dag! Sorry!

Cruella

18.aug.2006 kl.11:56

Helt i orden. det e jo ikke som at ikke vet kor foreldran dine bor kan hente den sjl heller ^^ likte du den forresten?

Skriv en ny kommentar

hits