Ny jobbehelg

Også denne helga er noe fylt opp av diverse aktiviteter. Husbonden stakk av til Trondheim på fest, mens jeg satt igjen hjemme syk og ensom.... Uhørt!
Vel, faktisk så så jeg ikke så mørkt på en hjemme alene-kveld eller to. Helt alene faktisk, for svigers forsvant også på hyttetur. Men etter to dager der jeg hadde karret meg på jobb med forkjølelse og noe febertendenser, ble den første kvelden tilbrakt i sofaen med et litt for høyt inntak av smågodt og etterpå tidlig i seng. Lørdagen var formen bedre, og stigende utover dagen. Heldigvis, for i løpet av den dagen gjennomførte jeg følgende:
  • Støvsuging av gang, stue, kjøkken, soverom og trapp
  • Vasking av gang, stue, kjøkken, soverom, bad og do
  • 4 runder med klær i vaskemaskinen og opphenging av dette
  • Maling av en vegg på huset
Puh... avsluttet med Charlie og Sjokoladefabrikken på DVD - søt film i dobbel forstand. Men jeg er nok enig med filmpolitiet - Dette er mer et sirkusshow enn en eventyrstund.

På sånne dager er det litt irriterende med fraværet av ordentlig TV-forhold her i huset. Siden vi begynte å skifte panel utvendig har antenna vært fjernet, og et allerede dårlig forhold (kun NRK1) ble enda verre (kun NRK1 med snøstorm over). TVn egner seg best til å lytte på for tiden. Vi leker med tanken på parabol. Men foreløpig er det lite tid til TV-titting uansett. Får heldigvis med meg en del nyheter på radio når jeg kjører bil. Forresten, jeg var på radio denne uka :-) Kaffegjest hos NRK Trøndelag, det var jo trivelig.

Dagen i dag blir preget av powerpoint og planlegging av neste uke. Den blir travel.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits