Nytt år

Nytt konsept - jeg oppdaterer bloggen en gang i måneden... Juhu.

Hva har skjedd siden sist? Jul hjemme i snøen, nyttår i Trøndelag i regnet. Men nå er det vinter her, og vips tror alle at klimaendringene bare var et blaff. Nå er alt normalt nemlig. Blir provosert av hvordan folk nekter å innse at været ikke lenger er naturlig, at dette ikke er bare vanlige væromslag.

Vel vel. Januar er en hyggelig måned uansett, og jeg kommer ikke helt unna "blanke ark"-følelsen. Greit nok at alle liksom skal begynne et nytt liv i januar, men det er jo en utrolig fin anledning, mye mer motiverende å begynne et nytt og bedre liv samtidig som et nytt år starter enn å begynne det sånn midt i juli.

Så jeg skammer meg ikke over å ha noen enkle nyttårsforsetter. Ikke er de fantasifulle heller. Ja nettopp, jeg skal trene mer og spise mindre usunn mat (les: kaker og godter). Og som press har jeg nå endelig meldt meg inn på 3T. Måtte vel innse at det å kunne trene for 500 kr i året er en utopi når en har forlatt studenttilværelsen og studentbyen Trondheim. Så nå skal det tidobbelte beløpet sørge for at  jeg ikke  blir sofasliter. Jeg kan jo ikke være støttemedlem på 3T heller!

Ellers skal jeg prøve å få mer struktur over hverdagen min. En utfordring når jobben min er såpass fleksibel at jeg bestemmer nesten helt selv når og hvor jeg jobber. Da blir det fort noen minutter for lenge i senga, når jeg vet at ingen kommer til å legge merke til om jeg begynner på jobb kl 8 eller 9. Slik har det jo i grunnen vært siden jeg begynte å studere, så egentlig er jeg klar for noe annet. Men men. Av og til er det jo møter og tidlige morgener. Jeg får prøve å displinere meg selv, slik at jeg ikke må jobbe til kl 18 hver dag for å få nok arbeidstimer. Da blir det fort lite igjen av dagen. Må innrømme at jeg til tider misunner dem som har en jobb der de har fri når de har fri, og jobber når de jobber. Akkurat nå er jeg på jobb nemlig. Men jeg jobber ikke akkurat nå ;-)

Vel. Resten av uka står i musikkens tegn, nyttårskonsert med Frol Symfoniorkester på lørdag. Det begynner å sitte litt nå etter øvingshelg. Og i kveld er det ny øvelse.
Én kommentar

Mildrid

29.jan.2007 kl.15:22

Ser ut som vi har like forsetter for det nye året. Da ses vi kanskje på 3T ;)

Skriv en ny kommentar

hits