Design og mer til

Tok steget og byttet til en av de ferdiglagde designene de har på weblogg. Har latt være å bytte før fordi jeg da regnet med at mine egne koder (som jeg laget før det ble forbudt å endre koden uten å betale) ville forsvinne. Men hva skjer? Jo, mine egne ting blir implementert i det nye designet, med den følge at ting blir mye større enn det egentlig skulle være, fordi jeg har lagt inn avstander i forhold til hvordan bloggen så ut før. Det var omtrent bare dette designet det gikk an å bruke uten at hele bloggen ble forvridd og stygg. Men endre på det, det kan jeg ikke. For å endre på designet må man ha en "weblogg pro"-konto. Som man må betale for. Fiffig. Vel, dette funker jo greit nok, men vil jeg endre er det tydeligvis bare å betale for en måned, endre det man vil og gå tilbake til den gratis versjonen.

Nok om det.
Det har vært en hard helg. Tenkte å bruke den til å komme litt ajour med klesvask og husvask etter Ungarn-tur og annet forfall jeg har utsatt huset for, men den gang ei.
Lørdag: Fjøsstell kl 0630 tok på for en uvant kropp, og formiddagsluren ble lang. Så skulle det endelig skje - vi begynner å male huset. Jeg oppdager at 3/4 av huset er dekket av en form for spindelvev og skitt som ikke nødvendigvis er så bra å male på. Så jeg organiserer vannslanger, skjøteledninger og høytrykkspyler, og "maler" veggene med kraftvask fra Jotun. Så langt opp jeg rekker på dem i alle fall. Og spyler vekk med høytrykkspyler. Noe maling spyles bort i kampens hete også. Heldigvis er jeg på baksiden av huset, der det er skygge. Arnulv derimot, maler seg solbrent og svimmel på framsiden. Etter to-tre timers baksing med dette utstyret på vegger som ikke akkurat er enkle å komme til (bak huset er det "fjellvegg" en meter fra veggen), avbrutt av nok et fjøsstell,  gir jeg meg. Middag kl 21.
Søndag: Opp igjen 0610, fjøs, frokost og lur. Så til Stjørdal og årets landbrukshappening: Agrisjå 2006. Hu & hei. Varmt og mange dyr og traktorer, men god mat. Hjem til fjøsstell igjen. Så elgsteik til middag. Nam nam.

Det ser ut til at vi kan få et noe blålig hus. Hmmm. Jeg håper det blir greit. Ikke helt førstevalget mitt, men når man stikker av og ikke står på krava blir det mannen som kjøper malingen og velger farge til slutt.

Nå er det kveld og jeg hadde tenkt å få unna et par mailer før i morra. Men tror det blir senga snart. Denne uka blir travel.
Amongst others: Jeg skal få en bil! (Til låns riktignok, men likevel). Jeg skal på et par møter med HiNT og NTBUR, og også et møte i Intro Innherred. Så blir det planlegging av neste ukes kommunekomitesamlinger.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits