Summer moved on

Her blir det ikke skrevet mye gitt. Trolig blir det ikke noe bedre framover heller. Skal se hva jeg kan gjøre med det...
Vel. Har vært i Ungarn en uke nå, på min ureglementerte ferie. Hyggelig land, flott by (Budapest) og godt selskap. Samtidig gjør en slik reunion at man også husker på at ikke alt vi hadde sammen i Estland bare var en dans på roser, slik man har innbilt seg et år mens man har savnet livet vi hadde der og glorifisert det i tankene.  Tilbake til soveposen på gulvet, i ett rom sammen med 6 andre, venting på at badet skal bli ledig, ingen som vil ta en beslutning, energiløshet pga søvnmangel, joda, alt var som før. Gøy, men kanskje like greit at vi ikke skal bo slik i 3 måneder igjen. Men møtes igjen, det skal vi helt sikkert! Planlegger allerede neste års gjenforening i Estland!


En ting jeg lurer på etter å ha tilbrakt litt tid på flyplasser: Hvorfor er nesten alle ansatte på Gardermoen svenske? I kafeene, kioskene, skranken, på flyet - svensk svensk svensk. "The security demonstration will be given in Swedish only...". Har de sommerjobb i Norge kanskje?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits