Oppdateringer...

Her skjer det ikke mye gitt. Kanskje fordi det skjer nok i den virkelige verden. Det blir mye babyblogging og Facebook i stedet for "seriøs" sofakrok-blogging. Nuvel. Det er påske og vi har vært på en aldri så liten hyttetur, jeg har gått inn for å se påskekrim for første gang og funnet ut at det var ganske så spennende, vi har inntatt rømmegrøt som visstnok er tradisjon på påskeaften, jeg har trillet tur til Levanger i et strålende sommervær (14-15 grader!) og jeg har spist store mengder sjokolade og kaker. Etter påske, DA begynner jeg et nytt og bedre liv.... Trur eg.

Siden sist har jeg også begynt å jobbe litt igjen, det er en litt spesiell følelse. En del av meg vil bare være hjemme sammen med Gaute mens en annen del synes det er spennende å jobbe litt og få være med på det som skjer. Et par dager i uka er uansett nok, selv om det er litt knapp tid for å få gjort alle oppgavene som jeg kan ta tak i. Så lenge Arnulv er hjemme med Gaute er det veldig greit å dra hjemmefra da, han tar seg av morgenstell og slikt så det eneste jeg trenger å gjøre er å amme før jeg drar. Tror de to koser seg sammen også, det er jo kjempebra at Arnulv får litt skikkelig pappatid med Gaute når han er så liten. At han ikke bare blir en figur som kommer inn for å leke og herje litt med Gaute av og til, men en som også kan tolke når han er sulten, trøtt, glad eller sint og som vet hvor bleier og kluter befinner seg, og som kan fortelle meg at i dag har Gaute lært noe nytt.

I dag er det forresten et halvt år siden Gaute ble født, utrolig hvordan tida har fløyet men samtidig føles det lenge siden jeg satt her med et lite krek som ikke gjorde annet enn å spise og sove. I dag er han en vilter liten orm som ikke bruker mange minuttene av sin våkne tilstand til å ligge i ro. Lurer på hvordan det blir når han lærer å krype....

Vel, nå skal påskeaften rundes av. God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits