Tårnfrid-dagen

I går var det reneste maratonløpet som skulle gi en forsmak på framtidens tidsklemme. Men det var ikke så ille, faktisk ganske morsomt. Jeg skulle nemlig på jobb! Men jobb for meg er såpass fleksibelt at da Gaute begynte å vri på seg litt før kl 7 la jeg ham i senga med meg og så sov vi en god time til. Sto opp frisk og opplagt og fikk gjennomført dagens rutiner med påkledning, dusjing, frokost og bleieskift raskt og effektivt men uten stress. Så plasserte jeg Gaute sammen med besteforeldre og en flaske med utpumpet morsmelk og stakk avgårde.

Det var riktig så hyggelig å være på jobb faktisk. Gjorde jo ikke så mye der da, men fikk høre litt om det som har skjedd siden sist og det jeg skal ta tak i, og hurra, jeg gleder meg til det! De har vært flinke mens jeg var borte, og satt i gang spennende prosjekter. Nå blir utfordringen for meg å prioritere riktig så mine tilmålte prosenter ikke overstiges...

Dro hjem etter 4 timer, og der ventet en sulten og trøtt, men lykkelig baby på litt ekte pupp. Raskt og effektivt, så ble baby levert til far som vugget ham i søvn, så mor kunne kjøre sine foreldre på toget. Rask og effektiv avskjed, så hjem for å møte far i døra og konstatere at baby sover godt . Liten nerdetime på nettet for mor, så innse at baby fortsatt sover men bør vekkes for mat før mor skal ut igjen. Rask og effektiv mating før baby leveres på døra til svigermor og mor skal ha fløytetime med sin elev. Hjem igjen for kveldsamming en time etterpå, baby er tilbake hos sin far, men litt sur og utilpass og virker ikke helt i form. Rask men ikke effektiv amming, før baby overlates til far igjen og mor kjører tilbake for å delta på andre del av korpsøvelsen. Uten stress denne gangen, fordi hun vet at hun ikke MÅ hjem til amming så fort. Etter korpsøvelsen finner hun baby på fanget til far i stua, ser litt pjusk ut men er ikke lei seg. Ville ikke sove stakar. Mer amming, mer effektiv denne gangen og da er han trøtt og sovner i senga etterpå.

Så er det enda litt tid til overs for avislesing og TV før mor må i seng. Uten å være spesielt sliten. Fin Tårnfrid-dag.

Én kommentar

Lindis

18.mar.2009 kl.20:07

hihihihihi ^^
æ kan se det for mæ der du suser frem å tilbake :)

Skriv en ny kommentar

hits