Oppdatering

Tida flyr, og snart er det jul! Har ikke blitt så mye innlegg her i det siste, ettersom det verken prioriteres like høyt å sitte på nett lenger og at dette liksom skulle være en "vanlig" blogg mens alle babytingene skulle skrives på Gautebloggen. Men så er det jo ikke så mye mer enn baby livet mitt dreier seg om for tiden... Vel, har rukket å delta på både julemesse og korpskonsert i Okkenhaug da, samt et julebord. Ikke verst bare det, takket være en eksemplarisk liten baby som også kan mates med flaske når det blir nødvendig.

Jula har jeg ikke helt kommet i gang med enda, men å begynner det å haste litt med julegaver som skal sendes nordover, og kanskje litt bakst. Jeg skal feire jul på Levanger for første gang, og da er det jo på tide å kunne stille opp med noe eget. Tidligere har jo både jeg og Arnulv snyltet på foreldre og ikke sett så mye vits i å fylle egne kakebokser.

Gautebloggen er forresten fortsatt ikke passordbeskyttet så det er bare å gå inn. Men når jeg en gang somler meg til det får alle som ber om det en mail, så bare si fra.

Én kommentar

hilde

04.des.2008 kl.17:34

god jul berta, du har nu en gyldig grunn til å ikke være helt ajour ang jula.....
:0)

Skriv en ny kommentar

hits