Nyt tida!

Det er beskjeden jeg får fra de fleste akkurat nå. Nyt denne tida, for han blir fort stor! Huff da, håper ikke alt blir bare mas og styr når han blir større, og at man også kan nyte den tida...

Jeg har fortsatt forundrede øyeblikk der jeg sitter med denne lille krabaten i hendene og ikke helt forstår at han er min, og at jeg skal passe på ham de neste 18-20 årene. Han skal bo her altså, sammen med oss. Sprøtt. Men samtidig blir jeg skikkelig glad av å tenke på det; han skal bli en liten stabbende ettåring, en trassig treåring, en skolegutt - og det skal han bli her hos oss.

Men foreløpig har vi nok med å venne oss til livet sammen, både Gaute og foreldre. Ting endrer seg fra dag til dag og det er ikke lett å vite når han "pleier" å sove eller hvor ofte han vil ha mat. Men det går i retning hver 2.-3. time på dagen, og hver 3.-4. time om natta. Natta går forbausende bra i grunnen, måltidene da går effektivt og han sovner nesten alltid greit etterpå. Og det gjør jeg og. Dessuten er det ikke nødvendigvis morgen kl 7, vi kan gjerne ligge til 9 og seinere også. Så noen akutt søvnmangel lider jeg ikke av. Det kan vel bli mer av det seinere kanskje.

Dagene er foreløpig ganske rolige og jeg tilbringer mesteparten av tiden inne i stua. Har likevel kunnet kjøre meg et par turer på butikk, på spilletime med eleven min etc. Med litt planlegging går det greit å forlate gutten et par timer sammen med pappaen eller farmor.

Dessverre er denne bonden jeg har til samboer fryktelig travel for tiden pga pløying og noen ombygginger i fjøset, så jeg ser mindre til ham nå enn da jeg selv var på jobb. Ikke akkurat slik jeg så for meg de første to ukene med baby i huset akkurat... Men han har lovet at det blir bedre snart.

Jeg må vurdere om jeg skal lage en egen litt mer beskyttet blogg der jeg legger ut flere bilder, ikke at jeg er så bekymret men det er kanskje best likevel. Vi får se. 

Én kommentar

Innfløtta libygg

27.okt.2008 kl.08:56

Hei!
Høres ut som det går mye godt med Øyfrid da - midt oppi all sprøheta! :) Godt at du får sove greit. Og litt av en omstilling dokk går igjennom akkurat nå ja... :o)

Skriv en ny kommentar

hits