For en uke siden....

...satt jeg i sofaen foran TVn med en notisblokk foran meg og noterte ned tidspunktene for gradvis hardere tak i magen og lurte på når jeg skulle ringe føden. Hadde snakket med dem tidligere på dagen for å høre om det jeg kjente virkelig var rier, og fått tilbakemeldingen at jeg antakelig var klar til å kjøre nedover i løpet av natta. Jeg drøyde det så lenge jeg synes det var greit, sendte Arnulv i seng i 23-tida og prøvde å få litt søvn på sofaen. Men det gikk ganske dårlig.

Kl halv fire var det 5-6 min mellom og jeg ringte og fikk klarsignal. Vel framme ble det konstatert 2-3 cm åpning og jeg var i gang!

10 timer seinere lå jeg med denne bylten på brystet:

okt08 055

:-)


Fødselen gikk kjempefint, selv om Arnulv syntes den var langvarig. Han rakk fjøsstellet om morgenen fint, og jamen kom gutten i god tid før ettermiddagsstellet også. Jeg trodde jeg skulle bli liggende til langt ut på kvelden jeg, men det hadde nok blitt vel slitsomt. Lille Gaute kom kl 1415 mens sola skinte gjennom vinduene.

Nå er vi hjemme og koser oss veldig mens vi prøver å bli ordentlig kjent med hverandre og finne ut av rutiner og vaner. Dette blir bra! 

Én kommentar

Mildrid

18.okt.2008 kl.11:53

Gratulerer med Gaute! Ser ut som en fin gutt, og så har han allerede lært seg timing leser jeg ;)

Skriv en ny kommentar

hits