Gal av å vente?

Nå nei, det er jeg ikke. Leser overalt om hvor rastløse høygravide er og at de er SÅÅÅ klare for fødsel, på alle forum vrimler det av innlegg om "hvordan skal jeg få tiden til å gå" etc etc. I wish. For min del skulle gjerne tida gått litt saktere akkurat nå, for det er mye jeg tenkte å gjøre før jeg har en liten baby i huset... Etter at jeg begynte i ny jobb har aktivitetene ballet på seg og det skjer mye både på dag- og kveldstid. Verden går visst videre selv om jeg kunne tenke meg å stoppe den litt. Denne uka f.eks., var det orkesterøvelse mandag kveld (inkludert diverse organisatoriske ting for en leder), i går var jeg i svømmehallen på Steinkjer (det var dog ingen plikt), i kveld skal vi på omvisning på føden (!!), i morgen er det korpsøvelse, fredag er det slåttgraut* hjemme hos oss, lørdag skal vi i 40-årsdag.... Og innimellom prøver vi å få ferdig soverommet, kjøpe inn litt utstyr, være sosiale, gjøre husarbeid, få litt mosjon og alt det der. Jeg begynner derfor å bli litt klar for permisjon nå, rett og slett fordi jeg føler det er så mye jeg skulle ha gjort. Så det passer egentlig dårlig om lillegutt kommer noe særlig før tida. Bank i bordet, skal se hva jeg sier om 3 uker....

Så da sitter jeg og blogger på jobb... Ehm. En del å gjøre her også, må få det unna før jeg forsvinner.


*Slåttgraut: årets happening for de tre nabogårdene her, jfr julebord/firmafest men uten alkohol da. Det skal serveres rømmegrøt, spekemat og dessert til 16-17 stk for å feire at årets slått er unnagjort. Spleiselag der alle har med litt mat.

Én kommentar

Innfløtta libygg

24.sep.2008 kl.20:18

Hehe, på andre gravide virket det som de fikk en egen drift til å vaske hus like før fødsel. Jeg gadd ikke å vaske hus og ventet på at jeg skulle få den der sterke ånden over meg... men dessverre, ikke noe vasketrang her :)

Skriv en ny kommentar

hits