Ferie! Nå! Og diverse.

Bare en uke igjen til ferie.... Og så er det slutt på min tid som trainee. Og starten på mye nytt. Gleder meg til alt som skal skje!

Veldig kjedelig å jobbe når alle rundt meg virker å ha ferie. På Hojemsmoen avløser feriegjestene hverandre, men jeg treffer dem jo bare om kveldene. Arnulv har også det travelt ettersom han er enehersker på Hojem Samdrift disse to ukene og samtidig skal gjøre tusen ting hjemme, male hus og snekre f.eks. Jeg prøver å bidra litt, men det blir ikke det helt store. Å hjelpe til i fjøset i helgene er slitsomt når en jobber hele uka også. Men jeg får vel stå på litt nå som formen tillater meg det og heller legge meg på sofaen seinere.

Siden sist har vi vært i bryllup i Gildeskål og det var jo kjempeflott. Første gang jeg er så nær i familie med noen som gifter seg og da innså jeg hvor mye planlegging og organisering som kreves. Brudens mor sto på rimelig mye de dagene... Bilen oppover var fyllt til randen av hjemmebakt flatbrød, bløtkakebunner, utstyr til ølbrygging m.m. Også soddet (middagen) var fraktet fra Trøndelag, men det måtte i en annen bil. Jeg bidro med steking av kromkaker, rulling av sanger og spilling i kirka. Koselig alt sammen.

Lillegutt der inne romsterer mye og har det tydeligvis bare bra. Jeg blir aldri lei av de små og etterhvert litt større dultene og sitter ofte på jobb og andre steder med hendene på magen for å kjenne skikkelig etter. I det siste har jeg også begynt å ane konturene av noe der inne når jeg trykker litt rundt. Håper jeg ikke klemmer for mye på han da....

I ferien skal jeg definitivt prøve å lese denne boka. Nå har jeg endelig lest Drageløperen og den var virkelig så bra som de påstår. Har bestilt filmen også, som jeg selvsagt ikke rakk å se på kino.

Og til slutt, kanskje vi tar til oss verdens søteste lille kattunge som for tiden bor i fjøset. Har jo tenkt på det lenge, men jeg vil vente til "den rette" dukker opp, hehe. Det er jo ikke akkurat mangel på katter omkring her. Men de to små i fjøset nå er ganske tamme så kanskje det kan bli en liten kosekatt til meg? Selv om man visstnok ikke skal kose så mye med katter når man er gravid..... Mye en skal holde seg unna da, men det er nok best å være føre var.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits