Jobb!

Jeg har fått ny jobb! Nå faktisk, og rekker å jobbe der 6 uker før jeg skal ut i permisjon. Spenstig av en arbeidsgiver å ansette noen i den situasjonen, selv om jeg vet jeg har retten på min side. Har bare hørt om mange andre som ikke er så fleksible...

Det er altså stillingen på Innherred Renovasjon, som informasjonsmedarebeider. Tror det kan bli veldig spennende og utfordrende, det er en nyopprettet stilling og mye skal formes underveis. Litt skummelt også men det var jo hyggelige folk så jeg tror jeg skal få god hjelp.

Jeg har dog sagt at jeg er innstilt på å begynne så smått å jobbe før jeg har brukt opp permisjonstida, kanskje 1-2 dager i uka allerede fra i vinter. Men vi får se det litt an. De kommer ikke til å ansette en vikar, og er derfor interessert i at jeg er "mentalt tilgjengelig" så fort som mulig. Det kan innebære litt jobbing hjemmefra blant annet. Men jeg tror det skal gå fint.

Skal dit allerede på onsdag for første "bli kjent-runde". Spennende!

3 kommentarer

Mildrid

22.jun.2008 kl.16:08

Gratulerer med jobb. Den var jo midt i blinken for deg :)
De ville tydeligvis ha deg og din kompetanse siden de er villig til å vente såpass lenge til du er i full jobb. Det er bra!

Innfløtta libygg

22.jun.2008 kl.21:18

Ja, gratulerer så masse! Artig, Øyfrid!! :o)

Gøril

08.jul.2008 kl.15:49

Gratulerer så masse med jobb, Øyfrid! :-)

Skriv en ny kommentar

hits