Bra helg og fin mandag

Hurra hurra, en kopp kaffe gjør dagen bra! I tillegg til en flott helg og positive ting å ta seg til på jobb denne uka - som ender med Brüsseltur! Jippi!

Årets vømmølfestival fant nemlig sted denne helga. Jeg har kanskje ikke utmerket meg som den aller største vømmøltilhenger tidligere, men det er jo unektelig litt morsomt å se på 6000 festglade mennesker utkledd i de rareste kreasjoner som lever ut vømmølfantasiene sine. Så jeg bestemte meg for å bli med på notene også i år. Været hadde jo en god del å si, og med 20 grader kl 22 var det ikke noe stort offer å dra på utefestival. Kvelden startet med grilling i hagen vår sammen med morsomme mennesker, og sluttet kl 02 i folkeparken i Verdal. Bilder kan f.eks. sees her, dog ikke fra selve festen...

I helga fikk vi også ordnet opp på vårt nye kjøkken, og nå har vi tatt i bruk både kokeplater og stekeovn, samt satt inn en del fat og kopper. Så herlig å spise frokost der i morges! Det mangler litt lister og håndtak her og der, men snart er alt på plass.

Selv om lørdagskvelden ble lang og enkelte (mannlige sådanne) hadde potensiale for å bli litt ekstra slitne søndagsmorgen, var vi ikke snauere enn at vi la ut på en laang runde med turorientering. Og underlig nok merket jeg nesten ingenting til bekkensmerter, så kanskje det ikke er det likevel? Selvsagt er tempoet noe lavere enn før og kondisen på bånn, men tre timer i fjellet gikk uansett ganske greit. Det har dessuten sine fordeler å dra på fest som gravid - dagen derpå er slett ikke noe slitsom :-)

En annen hyggelig sak i helga var beskjeden om at en tremenning til min lille mageboer er kommet ut! At vi er flere dette året er kjempekoselig. Det blir jo også et søskenbarn i starten av november - bra timing!

Denne uka og neste er jeg vikarierende markedsansvarlig for www.t-a.no. Dvs at jeg plutselig har litt mer å gjøre, og mer ansvar. Men det er gøy! Jeg får forberede og legge ut nettannonser, prøve å selge litt (ikke så gøy da), og kontakte mange nye mennesker. Da skal uka gå fort! Og på fredag reiser vi til Brüssel!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits