Vår i lufta?

Etter en særdeles kald men helt fantastisk påske på værfronten, har vi nå noe som kan se ut som en nogenlunde normal vårløsning her. Selv om det i løpet av vinteren har vært opptil flere blaff av vårtemperaturer, er det først nå en kan kjenne det i lufta. Gleder meg til vår og sommer!

Apropos påsken så var den vellykket på de fleste områder. Værmessig skinte sola fra omtrent skyfri himmel hver eneste dag, og vi fikk feiret ekte påske med skitur og kvikklunsj. Vi hadde egentlig ingen planer for påsken, men den ble etterhvert ganske innholdsrik. Oslotur i palmehelga, etterfulgt av noen hverdager hjemme med intens snekring av kjøkken for Arnulv. Jeg bidro nok dessverre fint lite, av diverse årsaker. Så var det tid for fjøstjeneste et par dager for begge to, før vi fikk med oss litt familiebesøk og hytteinspeksjon i Steinkjerområdet. Videre derfra til Lierne, der Lovisa, Oskar og Torbjørn stilte med hyttekos, pølser på bål og litt skigåing i det fortsatt fantastiske men dog kalde været. Påsken ble avrundet med en "ordentlig" skitur på Frolfjellet i Levanger, selv om jeg valgte en noe kortere rute enn Arnulv.

Skal få postet noen bilder etterhvert.

Etter påske var det bare en arbeidsdag før Intro Innherred satte ut på sin årlige tur til NTEs vindmøller i Ytre Namdal. Kjempebra tur med overnatting og mye sosialt.

Det skjer også litt mer fremover enn hittil i vinter, til helga skal jeg på tur igjen, til Osen denne gang, helga etter skal jeg på buss-, hurtigbåt- og hurtigrutetur med innlagt seminar sammen med markedsavdelingen på jobb. Så kommer mamma og pappa på besøk, og helga deretter er det klart for Frol Symfoniorkesters o'store festkonsert i Festiviteten. Det blir nok litt styr med den framover.....

Og da er det garantert blitt vår!

Én kommentar

25.apr.2008 kl.23:00

nytt innlegg! nytt innlegg... snork

Skriv en ny kommentar

hits