Festivalhelg og gråmandag

Denne helga ble tilbrakt på Steinkjer som frivillig for Steinkjerfestivalen. Det var gøy, ikke spesielt travelt (bortsett fra når vi hjalp til med akkreditering og bæring av brus og øl), og god stemning, selv om det et øyeblikk så veldig vått ut og ting sto i fare for å bli avlyst.

image162
Foto: Trønder-Avisa

Men så kom høydepunktene og folk så ut til å kose seg.

image163
Foto:Trønder-Avisa

Steinkjer slår uten tvil Hell på koordineringen av sine frivillige og selve organisasjonen. Og ikke uventet, på økonomisk resultat. Selv om det ikke var helt som forventet, i følge Svein Bjørge.

Det er i alle fall skikkelig gøy å være med på å organisere en festival, og se hvordan den bygges opp. Dette blir nok ikke siste gang.

Litt forvirra i dag morges skrudde jeg av alarmen og våknet en halvtime etter planlagt. Men det var ingen krise, og rolig spiste jeg frokost og kjørte av gårde. 6 km før Steinkjer kommer jeg på at PCn min ligger igjen i gangen hjemme..... Snu nå? Nei det gidder jeg ikke. Da er jeg glad for at jeg ikke lagrer alle mine dokumenter lokalt på PCn, som mange her tydeligvis gjør. Etter en liten tur til IT-avdelingen, og noe fikling med ledninger og passord, er jeg på nett med lånt PC og alt er fryd og gammen. Ny uke venter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits