Bomme litt...

Fredag-tirsdag var jeg i Oslo/Østfold i kombinert ferie/familiebesøk/vennetreff og tjenestereise. Det var veldig koselig, traff folk jeg ikke har sett på lenge og gjorde noe fornuftig med det samme. Sulteforet på sosialt samvær med folk hjemmefra som jeg var, strakk jeg strikken maksimalt i begge ender og bestilte flyreise hjem tirsdag kveld kl 21.15. Da kunne jeg jo også bruke tirsdags ettermiddag på kafeprat. Det gjorde jeg også, dog ikke så mye som jeg hadde trodd pga travle venninner. Jeg gikk i stedet en del rundt i Oslo i varmen uten mål og mening med en blytung PC-sekk på ryggen. Juhu.
Men så var det tid for  avreise til Gardermoen. Nøktern og flink som jeg skulle være (NTE betaler), kjøpte jeg billett på vanlig regiontog. Men dette toget var selvsagt plutselig en halvtime forsinket, litt i meste laget for at jeg skulle rekke flyet mitt. Så jeg måtte jo ta flytoget likevel, men heldigvis møtte jeg på en snill billettselger som selv om det sto "ingen refusjon" på billetten min, lot meg bytte den inn i en flytogbillett mot mellomlegget. Jeg ankom Oslo Lufthavn i god tid. Litt FOR god tid, for flyet ble etterhvert to timer forsinket.... Noe som betydde at jeg landet på Værnes 00.15, og etter bagasje- og bilhenting pluss kjøring til Levanger først kunne hoppe i seng kl 01.45...

Noen ganger lønner det seg kanskje å velge en raskere vei hjem.

Vel vel. Det var veldig varmt her også, så klok av skade etter mange varme netter tok jeg endelig steget og fjernet dyna fra dynetrekket i går kveld. Det måtte da være nok å sove med bare trekket i tropenatten? Men så ombestemte været seg, og temperaturen sank fra 25 til 12 grader da natten gjorde sitt inntog. Plutselig var dynetrekket noe tynt... Så vi slengte over noen tepper og trasset oss gjennom natten uten å fryse nevneverdig. Men kanskje må dyna inn igjen i natt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits