Sommer?

Sommeren er allerede halvveis over, men så mye ferie har det hittil ikke vært. Jeg har vært en uke i Vadsø, der en kunne nyte tåka i fulle drag - og kjenne den på kroppen ettersom en måtte overnatte i Alta og kjøre buss fra Kirkenes for å komme seg hjem i stedet for å lande i Vadsø...

Jeg har jobbet med Hell Music Festival - en del på forhånd og selvsagt under selve festivalen. En festival som dessverre (men ikke så uventet) gikk med millionunderskudd og står i fare for å gå konkurs. I konkurranse med 10 andre festivaler i fylket er det ikke enkelt å kapre trege trøndere... Men en skulle jo tro Snoop Dogg, Mira Craig, Dimmu Borgir og Turboneger ville trekke flere.

Jeg har vært servitør i et bryllup for første gang i mitt liv. Det gikk overraskende bra, ingen skandaler, og fornøyde gjester. De fikk mye påfyll av vin :-)

Jeg har hatt besøk av Ragna - som jeg ikke har sett på minst 7-8 år. Facebook ble det som "førte oss sammen" igjen. Slett ikke dumt!

Jeg har vært på kanotur/telttur i øsende regn. NTE låner ut kanoer til sine ansatte, så det måtte jeg jo prøve å benytte meg av.

Jeg har bivånet to nye verdensborgere - det yngles som bare det rundt oss. Siden november i fjor har folk vi kjenner og treffer satt til verden ikke mindre enn 6 små bebiser. Og flere er i vente! Håper å få se Kalyani sin lille jente når jeg kommer til Oslo.

Jeg har stort sett vært på jobb, og skal være det resten av sommeren. I stedet samler jeg opp ferie og goodwill til høstens begivenhet. Men det er litt tamt å jobbe når så mange andre har ferie. Arnulv for eksempel. Han har forresten brukt fritida godt og satt inn ny utgangsdør på huset! Det trengtes!

Fra i morgen tar jeg meg imidlertid et par dager avspasering og vi legger ut på Oslotur. Det blir godt med litt "storbyferie"!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits