Busy life

Oppdaget at jeg nok har blitt litt uvant med at det er noe som skal skje hver eneste dag og kveld. Den siste tiden har det vært sånn, jeg har kun vært hjemme for å sove. I dag ble derimot et møte jeg skulle på avlyst, og jeg havner foran TVn i sjokk mens jeg setter til livs en hel kjekspakke som Arnulv har kjøpt til kaffebesøkene sine.... (Og jeg som har prøvd å love meg selv å ikke spise mer sånn tull. Hvertfall hvis jeg skal ha et håp om å komme inn i sommerklærne fra i fjor, som allerede er for små. Sukk.)

Vel, travel ja. Jeg har meldt meg som frivillig til to store festivaler i sommer, og blitt dratt inn i forberedelsene der. I tillegg skjer det jo stort og smått på jobb, det er avslutninger i diverse lag og foreninger, og bonden sjøl tar gjerne i mot hjelp i silolegginga.

Det har dessuten vært sommer her en ukes tid, det var slett ikke å forakte. Jeg var altfor lite ute i sola, men det ble i alle fall noen omganger grilling og til og med en dukkert i en elv! Men så plutselig ble det 7 grader og regn igjen. Det var nedtur det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits