Og dagene går...

Sitter på jobb i sentrum av Levanger, helt alene og må innrømme at mye av tiden går med til andre ting enn jobb. I går tok jeg steget inn i Facebooks forunderlige verden. Der skjedde det litt av hvert gitt, og fenomenet er behørig omtalt.  Ser jo ikke så dumt ut, men det var mer tungvint enn jeg trodde å lete opp folk der. Og systemet nekter meg dessuten å bli med i en NTNU alumni gruppe fordi jeg ikke lenger har en NTNU-adresse. Dah... man har jo ikke det når man slutter. Hmm.

 Vel vel. Om en uke skal jeg skifte jobb, og begynne på 8 måneder hos NTE på Steinkjer. Det ser veldig lovende ut, de har mange prosjekter til meg heldigvis, så det blir sikkert nok å gjøre. Har blitt litt mye dødtid her, med surfing på nett for å få dagen til å gå... Det er kjedelig i lengden. Jeg må nok også venne meg til en litt strammere hverdag. På NTE har de stemplingsur og timeregistrering, og det er merkelig nok andre mennesker på jobb sammen med meg, som sikkert vil legge merke til om jeg ikke dukker opp på jobb før kl 9... Det skal bli bra!

Har vært ganske flink til å gå på 3T i vår, men kan bli mye bedre. Målet er følgende ukeplan (må ha litt press så jeg poster det her):

Mandag: Step kl 17:30
Tirsdag: Step kl 17 + pilates kl 17:50, eller Spinn kl 17:45
Onsdag: Spinn kl 17
Fredag: Step kl 17/Spinn kl 16:50 + HardMage kl 17:50
Lørdag: Step & Styrke kl 10:15
Søndag: Spinn/Step + HardMage

Ukedagene burde gå greit, helgene passer ikke alltid like godt men de får komme som en bonus når det passer. Men å jobbe på Steinkjer kan jo gjøre det litt vanskelig å være på Levanger til kl 17. Vi får se. De har jo 3T der også.

Én kommentar

Mildrid

25.apr.2007 kl.20:20

Jeg skal prøve å holde deg med selskap på onsdagene om du rekker å komme deg tilbake fra Steinkjer. Jeg tenkte å komme igang med sykling og jogging utendørs nå, så det blir nok dyre timer på 3T fremover :P

Skriv en ny kommentar

hits