Blogge og litt til

Jeg har ikke tatt noe standpunkt enda i reklame-på-bloggen-og-ingen-redigering-problemet. Høres så smålig ut å ikke ville betale noen tiere for sitt eget domene, det er egentlig ikke det som er problemet men det er kjedelig å måtte betale for noe man har hatt gratis og noe man har forventet at skulle være gratis. Og dessuten er det irriterende med sånne månedlige innbetalinger og enda et sted der man må registrere seg, huske på å betale osv. Vi får se hva som skjer. Har tenkt på Blogger, har jo faktisk startet en blogg der men det er litt kjedelig også. Noen synes forresten det er et problem at Blogger ikke har kategoriseringsmuligheter. Det er greit for meg, jeg fjernet jo faktisk kategoriene fra kildekoden i denne bloggen fordi jeg synes det er så vanskelig å kategorisere! Jeg skriver nemlig innlegg som handler om mer enn en ting, og hva skal man da kategorisere det under? Også er det jo mange ting som uansett passer i flere kategorier... Jeg burde kanskje skrive mer strukturert. Skulle brukt kategorier hvis det hadde vært så greit som for Ragnhild Rostrup, som er på loffen verden rundt og kort og godt kan kategorisere etter hvilket land hun befinner seg i. Eller så skulle jeg har skrevet masse faglige tekster som kunne plasseres i faglig relevante kategorier.
En annen ting jeg skulle ha gjort er å ha endret designet før det ble forbudt, slik at reklamen kunne holdt seg utenfor innholdsfeltet så de ble litt mindre lagt merke til, slik som nevnte Ragnhild har det på sin blogg.

Nå skal jeg snart ta toget til Levanger, og i morra blir det important meeting hos NTE sammen med Norfakta. Nå skulle jeg egentlig ha sittet på biblioteket og bladd gjennom utgaver av Namdalsavisa og Trønderavisa, men så klarte UBiT å rote det til og ikke hente dem opp fra magasinet selv om jeg ba om det, så da ble det ikke noe av i dag... Men UBiT er ellers veldig snille og har mye morsomt i magasinet sitt, f.eks. mikrofilm. Det er ganske gøy å lese aviser på en stor rar maskin.

n kommentar

Lars

14.mar.2005 kl.19:48

Jeg kan anbefale wordpress, men som sagt, da m du flytte igjen... Jeg bruker movable type, men sixapart har tydeligvis funnet ut at de m tjene mer penger, s n fr man bare 1 forfatter og maks 3 blogger gratis. N holder jo dette stort sett, men likevel: nr oppsettet er svidt mye vanskeligere sette opp enn wordpress ville jeg gtt for denne, og lagt den p stud.

Skriv en ny kommentar

hits