Sommer

Nå er det ferie og TV-aksjonen må hvile fram til august. I mens skal jeg vende nesa nordover et par uker, og så blir det vel fullt kjør her på landet med fjøs og husoppussing. Omsider har vi kommet i gang! En snill nabo hjelper til (dvs vi hjelper ham) med å rive av gammel bordkledning og sette opp ny. Nye vinduer er på plass også. Ny bordkledning betyr dessuten at huset må males. Da kan vi jo benytte anledningen til å skifte farge. Men til hvilken?
I går var det trønderbryllup i Stod, med sodd til middag og Pia Hesteskois til dessert... Og MASSE kaker! Sorry trønders, sodd er godt men smaker veldig hverdagsmat. Men jeg var forberedt og dermed uten forhåpninger om indrefilet eller steik. Skjenning var dessuten veldig godt, og for ikke å glemme det hjemmelagde ølet! Et meget velorganisert bryllup da, der alt forløp etter planen. Hyggelig å få være med i brylluper. Hadde kjøpt meg ny kjole, fornøyd men selvfølgelig var det noen med samme kjole der... Måtte vel regne med det når jeg gjorde kjoleinnkjøpet i Steinkjers kjøpesentre dagen før. Jeg sørget imidlertid for å sette mitt eget preg på kjolen ved å søle stearin på den.

Nå er det på tide å gå ut i sola tenker jeg. Tror jeg kan blende de fleste med mine hvite (blå?) legger, best å prøve å gjøre noe med det i alle fall.

Én kommentar

Cru

04.jul.2006 kl.13:27

Bare slapp av med leggan, her oppe har det regne non-stop nu i (nesten) to måneda >_

Skriv en ny kommentar

hits