Livet uten kamera

Før var jeg aldri på tur noe sted uten kamera, og tok bilder av det meste som foregikk i livet mitt. Bildene ble fremkalt, som regel bare lagret i konvoluttene sine, men jeg tok meg sammen en gang og nå har jeg album fra de første årene i Trondheim i alle fall. Bilder fra det meste.

Men så skjedde det noe... digitalkameraene ble mer vanlig. Etter en stund hadde jeg også fått meg et, men det betød samtidig at jeg måtte gå ned noen hakk i kvalitet på bildene i forhold til det jeg var vant til. Dessuten ble bildene gjemt på PCn. Fikk etterhvert et nytt digitalkamera, men heller ikke det er noen revolusjon og jeg har gang på gang blitt skuffet over å ikke få til å ta bildene slik jeg vil. Så den siste tiden har jeg egentlig gitt opp hele kameralivet, og drar som regel uten. Men da jeg oppdaget at det på PCn ikke ligger et eneste bilde fra 2007 enda, ble jeg litt sjokkert. Så nå må jeg få kjøpt meg et skikkelig digitalkamera. Men hvilket? Noen forslag?

Én kommentar

Mildrid

01.mar.2007 kl.14:10

Selv har jeg en forkjærlighet for Canon Ixus. Veldig bra bildekvalitet til å være kompaktkamera. Ellers kan du legge på et par lapper til å få et veldig snasent speilreflekskamera (Canon EOS400D/Nikon D40). Tester på akam.no

Skriv en ny kommentar

hits